Ryobi trykrenser EZ Clean

Ryobi tryksrenser EZ Clean

Ryobi tryksrenser EZ Clean

Ryobi tryksrenser EZ Clean – Du slipper for besværet med at rulle højtryksrenseren frem, og kan bringes med nærmest overalt.

Den medfølgende suge slange på 6 meter skal blot tilsluttes, og du er klar til hurtig og effektiv rengøring af bilen, campingvogn, autocamper, havemøbler, trillebør, cyklen blot for at nævne nogle.

Trykrenseren har en 3-i-1-dyse til hurtige justeringer mellem funktionerne turbo, 15°-spray og brus, og har mere end fire gange så meget kraft som en almindelig haveslange.

Ryobi EZ Clean

Man behøver bare en spand med vand, herefter kommer man slangen fra trykrenseren ned i spanden, en sø eller anden ferskvand kilde. Du kan også koble en vandslangen direkte på.

Slangen man kommer i spanden har en flyder monteret. Vi er imponeret over hvor lidt vand den anvender og samtidig er den effektiv – Se vores YouTube nederst i artiklen.

Den vejer ikke ret meget og behagelig at holde. Ligesom den kan skilles ad f.eks spulerør er to dele som let monteres og demonteres.

Se vores YouTube: 


Vi har anskaffes os nedenstående fra Ryobi: Ryobi Scrubber, Ryobi Rengøringsbørste og Ryobi EZ Clean trykrenser. Vi anvender 5 Ah batteri, samme batteri kan anvende i alle Ryobi´s maskiner, hvilket er super smart.

Ryobi

Tilbage til forside


[grid content=”post” slider=”true” autoplay=”true”]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top