Røgalarm XS100-DA

Røgalarm Honeywell XS100-DA

Honeywell XS100-DA røgalarm med 10 års batterilevetid og garanti samt vedligeholdelsesfri – Ingen dele skal udskiftes. Nyhed: Alarm Scan App

Røgalarm XS100-DA

Honeywell røgalam XS100-DA er batteridrevet af 3 V litiumbatteri med 10 års levetid og garanti. Honeywell røgalarm XS100-DA er et sikkert valg af røgalarm til boligen eller f.eks i din båd, campingvogn/ autocamper – Du får kvalitet samt 10 års batterilevetid og garanti 🙂 .

Røgalarm

XS100-DA er nu kommet med en nyhed: Alarm Scan App med trådløs dataoverførsel
Honeywells X-Series Alarm Scan App giver brugere af enhver X-Series alarm * mulighed for at downloade data fra alarmen til en smart enhed, hvor du kan undersøge hændelser samt genererer rapporter.

xc70-da

Sådan fungerer det:

Download blot appen fra Google Play eller App Store til din Apple® eller Android®-smartenhed.  Her ser du installation af X-Series Alarm Scan:Kuliltealarm app

Når du har downloadet og installeret X-Series Alarm Scan App på din smarte enhed, tryk på appikonet for at starte appen.
Ved den første brug af appen vil du se et tomt skærmbillede til servicehistorik med en mulighed for at starte en ny service. Hvis du klikker på “Vælg”, kan du slette eller dele servicehistorikrapporter.

Kuliltealarm app

Aktiver dataoverførslen på enhver X-Series-alarm markeret med Alarm Scan-logoet ved at trykke på enhedsknappen tre gange (Den runde knap på kuliltealarmen).

XC70

Efter få sekunder efter du har trykket 3 gange på den runde knap kommer denne information – Du skal svare ja til mikrofonen må anvendes til denne app:

XC70

Nu kan du vælge hvor alarmen er placeret i boligen, båden eller campingvognen/autocamperen – Vi har valgt køkken. Du skrive en fritekst i feltet nederst, her har vi skrevet XS100 men kunne lige så godt være Te-Køkken:

røgalarm

Gå videre til rapporter, og du ser nedenstående billede som viser hvilken alarmer der er tilsluttet, pt. har vi tilsluttet røgalarm XS100 og XC70 kuliltealarm 🙂 .

røgalarm

Inden for sekunder genereres en enhedsrapport. Du kan beslutte at overføre data fra flere enheder i opsætningen og kombinere enhedsrapporterne i en servicerapport. Servicerapporten kan deles via e-mail eller gemmes direkte på skylagerplads som f.eks OneDrive og Dropbox.

Røgalarm

Du kan via den installeret App se hvornår røgalarmen skal udskiftes:

Røgalarm

Hvilken røgalarm bør du vælge:

Ved køb af Røgalarm bør du vælge det bedste således du er sikker på den virker såfremt hvis det bliver nødvendigt.

Vores krav inden valg af røgalarm var, at den skulle være i topkvalitet. Således vi er sikre på den virker når den skal, vores krav var ligeledes, at vi ikke ønsker den tilsluttet til 12 volt eller 230 volt – Vi ønsker en røgalarm som er på batteridrift, med lang batterilevetid samt garanti.

Vi har før købt røgalarmer i den billige ende, men kvaliteten er også derefter. Hvis funktionen svigter, mister man tilliden til den tryghed man ønsker, derfor går vi efter det bedste på marked, så vi er sikker på røgalarmen virker som den skal. Vi har således den tryghed, som vi ønsker ved at have en Røgalarm installeret i vores bolig samt campingvogn.

Vi ønsker en “Røgalarm på batteridrift med lang batterilevetid og garanti” – Ja det er umiddelbart store krav vi stiller, men det er lykkes os, at finde en røgalarm på marked som efterlever vores store krav til en røgalarm: 10 års batterilevetid og garanti. Herudover har den nogle smarte funktioner, som vi ikke var klar over var mulige.

Vi valgte Honeywell som opfylder alle vores krav til en røgalarm -Vi valgte model XS 100:

Røgalarm
Vælg kun det bedste til din bolig, båd, campingvogn/autocamper – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 års batterilevetid & garanti):

• Top kvalitet
• XS100 er en optisk røgalarm, der er godkendt til EN 14604:2005, og som udelukkende bruger en optisk detektionsteknik
• Røgalarmen er egnet til brug i boliger, campingvogne, faststående campingvogne, autocamper samt både.
• Med indbygget batteri med ” 10 års batterilevetid & garanti” (Ingen tilslutning til 12 volt eller 230 volt)
• Du skal ikke skifte batterier i de næste 10 år som er batterilevetiden 🙂
• Vedligeholdelses fri, og ingen dele skal udskiftes (Efter 10 år skal røgalarmen udskiftes – batteriet kan ikke udskiftes idet det er indbygget)
• Du kan nemt flytte Røgalarmen over i en anden bolig, båd, campingvogn/autocamper
• Automatisk selv test, som udføres automatisk hvert 10. sekund.
• Driftomgivelser: Temperatur -10 °C – +55 °C
• 25-95 % relativ fugtighed (ikke-kondenserende)
• Størrelse Ø116 x 42 mm
• Vægt 185 gram

Ovenstående blot for at nævne nogle.

Røgalarm


Førstehåndsindtryk af produktet:

I æsken medfølger røgalarm, monterings beslag, en lille pose med et skruer samt rawplugs.

Herudover medfølger der en meget udførlig brugerevejledning, du behøver således ikke at finde oplysninger andre steder på internettet, end hos producenten idet alt fremgår af brugervejledningen.

Det fremgår ligeledes, at røgalarmen er egnet til brug i boliger, campingvogne, autocamper samt både.

Røgalarm

Smarte samt gode detaljer:

En deltalje som er super smart og god er, at batteriet først aktiveres når du har monteret røgalarmen fast til bagbeklædningen (monterings beslaget), se billede (Smart) 🙂 .

Vi syntes godt om at man kan vælge, hvorvidt man ønsker den grønne lampe skal blinke (Smart), og god funktion.

Røgalarm

Røgalarm

Røgalarm

Ved alarm blinker røgalarmen med rød farve, se billede:
Røgalarm

Strømindikatoren blinker for hvert minut for, at vise batterierne er ok.

Ønsker du ikke strømindikatoren blinker hvert minut, kan du på denne røgalarm frakoble strømindikatoren, herefter vil “ikke” blinke for hvert minut 🙂 .
Røgalarm

På selve æsken samt på røgalarmen fremgår det, hvornår du skal skifte til ny røgalarm. Batteriet er indbygget og kan ikke skiftes, hvorfor røgalarmen udskiftes efter 10 år. Som du kan se fremgår det at røgalarmen skal udskiftes i maj 2029 🙂 .

Røgalarm

Der fremgår af æsken samt på selve røgalarmen hvornår batterilevetiden er udløbet.

Røgalarm

Konklusion:

Vi er meget tilfredse med denne kvalitets røgalarm fra Honeywell, som efterlever alle vores krav til en røgalarm, og med gode smarte funktioner, som vi ikke var klar over.

Der er ligeledes god batterilevetid og garanti på 10 år 🙂  , og med NYHED: Alarm Scan App som giver endnu nogle muligheder.

En af de smarte funktioner denne røgalarm har er bla., at du kan slå strømindikatoren fra som blinker for hvert minut for at vise batterierne er ok. Vi har valgt at benytte os af denne funktion – Smart og god funktion, og vi skal ikke se på de irreterende blink 🙂 .


Bliver ofte spurgt om hvor Ovennævnte røgalarm kan købes: Her kan du købe Honeywell røgalarm: Link: Køb røgalarm

Læs Mere


Klik på dette bannerlink, og hent Honeywell´s brochure:


Honeywell kuliltealarm XC70 – CO alarm m. lys og lyd alarmindikator – 7 års batterilevetid og garanti. Nyhed: Alarm Scan App

Link: kuliltealarm XC70-DA

Læs Mere


[grid content=”post” slider=”true” autoplay=”true”]

Tilbage til forside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top