granitskærver

Granitskræver i indkørsel

Granitskræver i indkørsel

Granitskærver er en flot og nem belægning til indkørslen. Du kan selv lægge den, hvilket kan være med til at spare dig for mange penge.

Skal du have ny belægning i indkørslen, kan du med fordel overveje granitskærver. Det er først og fremmest det billigste, og hvem vil ike spare penge. Umiddelbart koster det ca. 50 % mindre pr. kvadratmeter end en sten belægning, selv ved valg af de billige belægningssten.

Det nemt at lægge granitskærver istedet for belægningssten, og du kan nemt selv lægge granitskærver hvor du kan udføre det meste arbejde selv, og herved spare du penge 🙂 .

Granitskræver i indkørsel ser pænt og er nemme at holde fremadrettet. Du kan nemt rive dem, når du syntes de ikke ligger ordenligt, og evt. ukrudt er nemt at fjerne.

granitskærver

Størrelse

Jo større type granitskærver man vælger, jo tykkere et lag skal man lægge for at man ikke skal kunne se bunden.

Til brug i indkørsel er det mest normale, at man anvender 11-16 mm til indkørsel. Ved valg af granitskræver på 11-16 mm til indkørslen vil sten ikke sætte sig fast i bilens dæk.

Lagtykkelse

Laget af granitskærver skal være på 4-7 cm, uanset om det er en indkørsel til tunge eller lette køretøjer.

Farver

Granitskærver kan købes i flere farver som f.eks:

  • Gråmix
  • Rødmix
  • Sorte,
  • Hvide

Ved modtagelse af granitkærver, vil de typisk være dækket af støv fra produktionen “knusningen”. Efter ca. 1-3 måneder alt efter vejret bliver vasket af i regnen, så farven træder således mere frem.  Ved regnvejr bliver farven på granitskærverne mere tydelige i farven – Feks. sorte fremstår helt sort når de er våde.

Konklusion

Det er super nemt selv at lægge granitskræver i sin indkørsel, og du kan bestille levering med grab fra lastbil som lægger det meste ud, således der kun er lidt tilbage du selv skal fordele.

Fordele med granitskræver er også, at de ligger fast og stabil – Det vil sige de ikke flytter sig så meget.


[grid content=”post” slider=”true” autoplay=”true”]

Tilbage til forside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top