Gorilla tape og lim

Gaffatape og lim produkter 

Gaffatape og forskellige lim produkter 

Gaffatape og forskellige lim produkter til Gør-Det-Selv Projekter i fritidshuset, boligen, båden og camping.

Vi har i denne artikel fokus på lim, gaffatape m.v. kvalitets produkter som er er velegnet til renovering, reparation inden for fritidshuse, boliger, båden og camping.

Vi har valgt Gorillas kvalitets produkter, primært lim og gaffatape produkter. Gorilla er kendt for sine kvalitetsprodukter. Vil du vide lidt mere om bla. gaffetape er samme kvalitets uanset hvor og hvilken man køber, kan du med fordel læse mere i nedenstående artikel.

Gaffetape

Gaffatape er ikke bare gaffatape, der er forskel på kvalitet samt egenskaber. Nogle gaffatape er ikke med UV beskyttelse og kan ikke tåle vand, ligesom limkvaliteten kan varierer.

Vi har valgt Gorilla´s produkter som sælger kvalitets produkter herunder gaffatape.

Gaffatape er ikke bare i grå farve – Gaffatape findes i flere farver
Gorilla sælger gaffatape i forskellige farver f.eks Sort, Grå og Klar farve. Den klare (Crystal Clear) gaffatape kan anvendes mange steder og er nok den som man kan anvende de fleste steder.

Kan anvendes mange steder med pænt resultat. Mange har den grå gaffatape med, men Crystal Clear Gorilla Tape er den gaffatape som kan anvendes de fleste steder og det ser pænt ud med stor holdbarhed.

Har du før købt gaffatape hvor overfladen er faldet af og meget limen sidder tilbage efter det har siddet på emnet, kender du til gaffatape som ikke er kvalitets gaffatape.

Gaffatape er et most at havde med på f.eks camping samt i  fritidshuset, boligen, båden og camping.

Gaffatape bør havde temperatur på ca. 20 grader, det gør gaffatape bedst at arbejde med.
Gorillatape bliver ikke meget klisteret selv om den ligger i solen. Gorilla tape klæber godt – Er en stærk samt kraftig kvalitetstape.

Sort gaffetape

Gorillatape silver 2Tape klar

Lim produkter

Vi anvender limprodukter til diverse rep. i fritidshuset, boligen, båden og camping.
Limprodukter er forskellige og anvendes til forskellige formål, dog er nogle limprodukter allround og kan anvendes til mange formål.

Til diverse små rep. i boligen og campingvognen kommer man langt med en allround klar lim. Limproduktet skal kunne anvendes til mange emner, og skal kunne anvendes inde- og udendørs.

Oplister her lidt forskellige limprodukter:

Clear Gorilla Glue

Vores foretrukken allround limprodukt er Clear Gorilla Glue som har i boligen samt har med på camping. Limen kan anvendes til Træ, sten, metal, glas m.v.. Limen er Krystal klar og nem at anvende, også er den vandresistent.

Ved limning af metal, glas og plastik opfugter men emnet før limning.  Ved limning uden presning af emnet kan man lime på ikke porøse overflader og bedste resultat opnå ved ca. 20 grader.

Kvalitets lim som er med kraftig plast skruelåg som slutter tæt, herudover har de små lim emballager en  jern spilt i plast låget som skrues af ved brug. Det sikre holdbarhed efter brug samt at limen altid er nem at anvende. 

Glue Clear

Clear Gorilla Glue er vores foretrukken allround lim som anvendes til det meste. Vi har altid en lille 51 ml med på vores ture.

GorillaWeld

Nogle gange har man brug for en meget stærk og vandtæt lim som også tørre meget hurtigt.
GorillaWeld er en hårdfør stålbindende epoxyformel har en styrke på 4250 PSI og som hærder på kun 10 minutter. Den er vandfast, alsidig og skaber permanent binding til bla. metal, plast, beton, keramik, PVC, glasfiber m.v..

Har f.eks et hul som er for stort kan du fylde det ud med Gorilla Weld, herefter bore og skære gevind – Smart 🙂 . 

Glue 2 Weld

Gorilla Super Glue

Nogle gange har brug en stærk lim som tørre inden for sekunder. Her kommer Gorilla Super Glue ind i billede, super glue er en sekundlim med høj styrke og  kort sættetid. Den unikke formel bestående af en sammensætning af cyanoacrylat og gummipartikler sikrer en hidtil uset modstandsdygtighed overfor slag og stød. Den har en kort tørretid på 10-30 sekunder hvilket gør super glue egnet til en hurtig opgave når der skal laves en permanent reparation. Kan anvendes på træ, plastik, metal, keramik, gummi, læder, papir m.v., dog med undtagelse af visse typer plastik som f.eks. polyetylen og polypropylen.

Denne lim er tribelt destilleret, hvilket medføre en ren og kraftigere lim (kvalitets lim). Denne lim er med gummipartikler som gør den den bliver stærkere.

Vi har bla. anvendt Super Glue til rep. af nogle læder møbler med et godt resultat.

Super glue

Gorilla Epoxy

Gorilla Expoxy er en 2-komponents epoxy binder stærkt på alle overflader herunder metal, keramik, plastic samt træ. Gorilla Expoxy efterlader en krystalklar finish – perfekt til usynlige reparationer, og har en hæfter på kun 5 minutter og har styrke på 3300 PSI. Ligesom den er vandfast og egnet til inden- og udendørs brug.

Når produktet mases ud påsætter man en prop, herved kan havde Expoxy limen liggende selv om den har været åbnet og anvendt. Man kan anvende Expoxy limen flere gange i små eller større mængder. Man trækker lidt tilbage i pres fremføringen, herefter prop på. 

Glue Expoxy

Gorilla Wood Glue

Gorilla Wood Glue er en almindelig trælim som er vandbaserede trælim som kan anvendes inde- og udendørs.
Bemærk denne trælim er en type 2 trælim som betyder den kan anvendes både inden dørs og udendørs.

Limflaskens prop er super god ved brug samt ved opbevaring. 

Limen har en stor styrke, vandfasthed og gennemsigtighed og er egnet til mange projekter f.eks renovering af campingvogn eller små hobbyprojekter. Limen er gennemsigtig efter endt tørring og overstiger EN 204 D3 standard for vandfasthed. Gorilla trælimen er af PVA (polyvinylacetat) typen uden opskumning.

wood glue

 

Original Gorilla Glue

Vidste du at Gorilla Glue var starten på Gorilla´s produkter.

Original Gorilla Glue er en lim som skummer op. Gorilla Glue aktiveres ved berøring med fugt og skummer op til 3 x størrelse herved kan det nemt trænge dybt ind i materialet det skal hæfte og sikrer en ubrydelig samling af alle materialer. Limen tørrer op til 100% vandfasthed og er den rigtige løsning til både uden og indendørs brug. Tåler både slibning, overmaling og lakering.
Denne type lim kan med fordel ved større renovering af campingvogne anvendes.

Skummens egenskab trækker ind i emnerne. Man bruger vand til at aktiverer limen med f.eks fugtig klud på emnet for lim påføres, eller sprayflaske. Man bør hurtigst muligt fjerne overskydende lim, således undgår man for meget afrensning efter opskumning.

Orignal glue

 

GORILLA TAPE VANDFAST PATCH & SEAL

Gorilla Vandfast Patch & Seal Tape forsegler straks og er helt vand, luft og fugt tæt. Med ekstra tykt klæbende klister lag og en UV-bestandig bagside. Tapen følger let det påførte materiales konturer og danner en permanent binding der holder både indendørs og ude.

Med en bredde på hele 10 cm (4″) kan det bruges bla.  at dække huller, revner og flænger selv under vandet. Fremragende til hus, bil,båd, camping og meget mere.

PRODUKTFUNKTIONER

  • Vandfast
  • Klæber og hærder selv under vand
  • Inden / Udendørs
  • Forsegler og tætner mod vand, luft og fugt
  • Permanent hæftning
  • Gulner ikke

Kan anvendes og lime under vand – Super smart 🙂 . F.eks badebassin kan man sætte et stykke på indvendigt og udvendigt. Kan også anvendes på fortelt, træbund, alu blot for nævne nogle.

Er Gorillas eneste tape som kan anvendes på våde overflader (hvor der vand på overfladen ved brug) samt under vand og stadig lime og tætne. 

GORILLA HOT GLUE STICKS

Vi har ikke haft en lim som binder så godt som Gorilla Hot Glue Sticks – Limpistolen købes separat.

Limen binder selv på meget vanskelige overflader og virker med både høj og lav temperatur limpistoler. Man kan arbejde med det i ca. 45 sekunder før limen binder helt.

Som første hot glue type er Gorilla Hot Glue Sticks vejrbestandig, binder selv i hård frost og ved UV belysning. Er testet til 5X mere holdbarhed (klæbeevne og trækstyrke) end ledende konkurrent.

Super produkt som slår mange af de lim sticks produkter vi har anvendt, limer super godt og god at arbejde med. Det er værd at fremhæve limens egenskaber ved kulde, her kan andre lim sticks produkter ikke være med. 

Glue sticks


Se mere via Gorilla´s hjemmeside via link Gorilla

Læs Mere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top