Fliserens

Fliserens

Fliserens

Vores fliser har mistet sin oprindelige farve, og er fyldt med grågrønne alger, det er derfor på tide at få renset vores flisebelægninger for flisepest.

Flisebelægningen udvendigt bliver efter flere år angrebet af alger, mos samt flisepest. Når det sker mister fliserne sin oprindelige farve, og ser ud som nedenstående billede  – Venter du lang tid med at gøre noget vil flisepesten dække større areal.

Hvorfor skifte noget ud som kan blive flot igen 🙂 .

Fliserens

Fliserens er gør det selv projekt 

Hvorfor vælge speciel firmaer til arbejdet, når du selv kan udføre arbejdet 🙂 .
Vi har valgt selv, at foretage flise rensning, og har undersøgt hvordan samt hvilken produkter vi kan anvende 🙂 .

Professionelle produkter er en forudsætning for et godt resultat samt lang levetid af det færdige resultat, ved udførelse af algebekæmpelse, flise rensning, og imprægnering.

Hvilken produkter bør du anvende

Bollerup Jensen A/S leverer mange produkter til hus og have, herunder også til fliserens samt fliseimprænering m.v.. – Vores valg af produkter blev:

  • Fiserens 2,5 liter fra Bollerup Jensen A/S
  • Fliseimprænering (koncentreret) 2,5 liter fra Bollerup Jensen A/S.

Læs mere via Link: Bollerup Jensen produkter

Fliserens

Udover fliserens og fliseimprænering bør du også anvende værktøj samt redskaber som f.eks en kost, have sprøjte, evt. vandkande med spreder, højtrykspuler samt det gode humør 🙂 . Der findes også nogle speciel maskiner som kan anvendes – Vi har dog valgt kost og højtrykspuler.

Fliserens udførsel og resultat

Vi startede med at rydde terrassen for havemøbler m.v..
Herefter kom vi vand på fliserne, og kom noget fliserens i en vandkande som blev fortyndet idet det er koncentreret, men produktet kan også købes i dunke klar til brug.

Vi rørte rundt i vandet således fliserens væsken blev blandet godt sammen, herefter hældte vi det ud på fliserne ved brug af vandkande med monteret spreder, således det blev godt fordelt på flisearealet. Efter fordeling af fliserens på fliserne anvendte vi vores kost og fordelte samt skrubbede fliserensen rundt på fliserne.

Fliserens

Parasol foden af beton fik også fliserens, og blev som ny igen.

fliserens

Vores beton grill fik også fliserens, super resultat.

Fliserens

Når du har fordelt fliserensen på fliserne, skal det stå i ca. 30 minutter før du begynder afrensning.

Efter ca. 30 minutter begyndte vi afrensning med kost samt højtryksspuler, og sikken et syn Wow hvor man hurtigt kunne se hvor flotte fliserne en gang har været 🙂 .

Her er materialer samt nogle redskaber/ værktøjer klar til brug.

Fliserens

Færdig resultat

Efter påbegyndt afrensning kom der hurtig energi i kroppen samt lyst til at fortsætte, Wow hvor bliver de flotte. Færdiggjorde afrensning af fliserne, og parasolfoden blev også afrenset.  Efter afrensning skal de afrensede arealer tørre klar til flise imprægnerings væske.

Flise imprægnerings væsken skal fortyndes herefter fordeles ud på fliserne med en have sprøjte eller andet – Vi anvendte en have sprøjte.

Billede viser påbegyndt flise imprægnering, hvor det mørke er behandlet med imprægnering, det bliver lysere ved indtørring, det lyse område mangler imprægnering.

Fliserens

Billede viser det færdige resultat af imprægnering – Parasolfoden fik også imprægnering og betongrillen fik imprægnering.

Fliserens

Nedenstående billede viser det færdige resultat Wow 🙂
Vores indkørsel fik samme behandling inkl. flise imprægnering – Så flot.

Fliserens

Indkørslen fik samme behandling.

Fliserens


Fiserens og flise imprægnering vi anvendte er fra Bollerup Jensen A/S, du kan læse mere om produkterne via nedenstående link.

Læs mere via Link: Bollerup Jensen produkter

FliserensFliserens


[grid content=”post” slider=”true” autoplay=”true”]

Tilbage til forside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top